May 2013

WEBSITE

19. may 2013 at 18:53 | Joe
Messages - Zprávy o tomto blogu a někdy i o mně
Past Layouts - Vzhledy, které byly na tomto blogu
Statistics - Týdenní návštěvnost tohoto blogu
Presents - Dárky od vás, které jsem vyhrál z různých soutěží
Blacklist - Lidé, kteří kopírují z mého blogu beze zdroje

MEDIA

19. may 2013 at 18:46 | Joe
Music Videos - Klipy k oficiálním videoklipům
Interviews - Rozhovory s Demi
Personal - Osobní videa Demi
Performances - Videa z Demin vystoupení
Other - Nezařazené videa

Name Meaning

19. may 2013 at 13:38
Jméno: Demetria
Pohlaví: ženské
Původ: Řecko

Jméno Demetria je ženské jméno, které se vyslovuje da-MEE-tree-ah. Má řecký původ. Mužská verze jména Demetria je Demetrius. Jméno Demetria znamená matka země. Prezdívky pro jméno Demetria jsou Demetri, Dem, Demetra a Demi.

Filmography

19. may 2013 at 9:02
Film
YearTitleRoleNotes
2008Camp RockMitchie TorresDisney Channel Original Movie
2009Jonas Brothers: The 3D Concert ExperienceHerselfConcert film
2009Princess Protection ProgramPrincess Rosalinda/Rosie GonzalezDisney Channel Original Movie
2010Camp Rock 2: The Final JamMitchie TorresDisney Channel Original Movie
Television
YearTitleRoleNotes
2002-04Barney & FriendsAngelaRecurring role
2006Prison BreakDanielle Curtin"First Down" (season 2: episode 4)
2007-08As the Bell RingsCharlotte AdamsMain role (season 1)
2007Just JordanNicole"Slippery When Wet" (season 2: episode 6)
2008Jonas Brothers: Living the DreamHerself"Hello Hollywood" (season 1: episode 7)
"Keeping It Real" (season 2: episode 3)
2009-11Sonny with a ChanceSonny MunroeLead role; Disney Channel Original Series
2010-11Extreme Makeover: Home EditionHerself"The Williams Family" (season 7: episode 23)
"The Walker Family" (season 9: episode 9)
2010Grey's AnatomyHayley"Shiny Happy People" (season 6: episode 22)
2011Keeping Up with the KardashiansHerself"Kim's Fairytale Wedding: A Kardashian Event, Part 2" (season 6: ep. 15)
2012Punk'dHerself"Nick Cannon" (season 9: episode 6)
2012- ??The X FactorHerselfJudge/mentor

NEWS & INFO

18. may 2013 at 22:01 | Joe
Articles » Novinky ohledně Demi
Music » Novinky ohledně její hudby
Charts » Žebříčky, ve kterých se Demi umístila
Television » Novinky o tom, kde Demi bude vystupovat
Nominated/Winner » Nominace a výhry, které Demi získala
Vote » Hlasuj pro Demi!
ARCHÍV | HLEDÁNÍ | © 2015-2016 | Your best czech source about Demetria Devonne Lovato